Datalight MPO oplossingen

vrijdag 4 april 2014 8:47
MPO Fiber oplossingen van HCS Datalight

De HCS Datalight Pre-Terminated Fiber oplossingen voorzien in een complete range van glasvezel patchpanelen en glasvezel distribution points.

 

mpo paneel Datalight HCS

Het glasvezel patchpaneel voorziet in 4 cassettes van elk 12 tot 24 uitgangen. Elke cassette is opgebouwd uit machinaal geassembleerde glasvezel patching voor conversie van de MTP/MPO interface naar standaard LC/ST/FC/SC/MT-RJ couplers. De Pre-Terminated Fiber Patchpanelen zijn ideaal voor bedrijf kritische toepassingen als bij Data Centers en Storage Area Networks, daar waar uitstekende link-eigenschappen en korte installatietijden vereist zijn. Dankzij het overzichtelijk en doordacht realiseren van 96 fiber links op één hoogte eenheid is het paneel uitermate geschikt voor omgevingen waar een hoge poortdichtheid belangrijk is.

 

Het robuuste cable management in de patchpanelen maakt een opslag tot 5 meter overlengte van ribbon glasvezelkabe binnen het 1HE paneel mogelijk zodat de installatie voorbereid is op toekomstige topologie wijzigingen. Het paneel is aan de bovenzijde toegankelijk waarbij optioneel cable management met degelijke clipbevestigingen en zgn. trap verbindingen tot de mogelijkheden behoren.

De HCS Datalight Pre-Terminated Fiber patchpaneel serie is opgenomen in het  HCS Century Life Time garantie programma. Hierbij worden garanties verstrekt op zowel de componenten, de systeemperformance als op de applicatie. Het programma voldoet aan de meest recente internationale standaarden.

Toepassingen:

-          Data Centers.

-          Fiber to the Desk projecten.

-          Central office equipment.

-          Algemene fiber optic en koper distributie.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via de contact pagina.