Sinds de fusie tussen LGCE en Quics in 2014 opereren wij onder de naam LGCE Quics.  Met deze naam bleef voor zowel voor de klanten van LGCE als van Quics duidelijk dat de continuïteit van de bekende kwaliteit van beide bedrijven gewaarborgd was.

De naam zelf  blijkt echter in de praktijk regelmatig een tongbreker. In veel gevallen wordt de naam in de praktijk dan ook afgekort tot LGCE.

 

We hebben daarom besloten per 1 september de naam te wijzigen in LGCE.  Uiteraard kan in het logo niet ontbreken dat we ons sinds de fusie ook uitdrukkelijk bezig houden met indoor bekabelingssystemen. DATA-TELECOM-POWER is dan ook de nieuwe ondertitel van het logo.

LGCE biedt oplossingen voor uw complete indoor en outdoor telecom- en data infrastructuur. Daarnaast biedt LGCE QUICS ook producten en oplossingen voor hoogspanningskabels voor on- en offshore toepassingen.

Buiten de tenaamstelling verandert er verder niets. Ook het bankrekeningnummer, adres, telefoonnummer, BTW nummer en het KvK nummer  blijven ongewijzigd. Onze website blijft bereikbaar onder www.lgcequics.net, maar is ook bereikbaar onder www.lgce.net..

De huidige emailadressen van onze medewerkers blijven bestaan maar zullen ook aangevuld worden met de “nieuwe” extensie @lgce.net.

LGCE hoopt u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. En nu weer met een gemakkelijk uit te spreken naam !

 

Met vriendelijke groet,

Peter Raijer
Algemeen directeur