Over LGCE (indoor)

LGCE (indoor) is gespecialiseerd in de levering van passieve netwerkcomponenten, advisering op het gebied van totaaloplossingen op basis van kwaliteit en toegevoegde waarde.

LGCE  is een dynamisch en flexibel bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van complete universele gebouwbekabelingssystemen. In de samenstelling van ons pakket hebben wij ons gericht op producenten die zich onderscheiden door het toepassen van hoogwaardige technologie├źn en innovatie. Binnen het producten- en dienstenpakket van Quics worden de volgende disciplines onderscheiden:

  • Passieve infrastructuur (het gecertificeerde HCS bekabelingsysteem)
  • Netwerk testapparatuur
  • Dienstverlening
  • Advies en engineering
  • Outside plant materialen

Door het brede kennisniveau van onze medewerkers is LGCE de ideale gesprekspartner voor de eindgebruiker, adviseur, installateur en Telecom provider.

Onze medewerkers kunnen u, vaak door jarenlange ervaring en het volgen van internationale vakopleidingen, adviseren en begeleiden om de meest geavanceerde maar ook relatief eenvoudige projecten tot een succes te maken.

LGCE is gevestigd in Numansdorp en streeft er altijd naar om het gehele productenportfolio uit de eigen voorraad te kunnen leveren. Ook voor andere zaken op het gebied van de actieve en passieve netwerkinfrastructuur die u niet in onze standaard prijslijst terugvindt kunt u altijd een beroep op ons doen. Door ons internationale netwerk, zijn wij vaak in staat om u te helpen zodat de continuïteit van uw project niet in gevaar komt.