Quics bouwt mee aan twee prestigieuze woon-zorg complexen - september 2006

Met het Meulenvelden project willen de samenwerkende partijen een woon- en zorgconcept en dienstverleningscentrum (woonzorgzone) realiseren voor de senioren in Didam.

De vergrijzing zorgt ervoor dat er een steeds groter wordende behoefte aan wonen, zorg- en welzijnsproducten ontstaat. Ook in Didam is deze ontwikkeling zichtbaar. De demografisch opbouw (statistische beschrijving van de bevolking) en ontwikkeling van de Didamse bevolking laten zien dat er in de nabije toekomst een grote vraag naar wonen, zorg- en welzijnsproducten opkomt. Daarom hebben de diverse partijen de handen in één geslagen om in het hart van Didam een woonzorgzone te ontwikkelen, het Meulenvelden project. In de woonzorgzone is alles aanwezig om aan de groeiende behoefte van de senioren naar wonen, zorg- en welzijnsproducten te voldoen. Zo willen wij op maat gesneden en betaalbare woon- zorgarrangementen voor zowel kopers als huurders, een beter en ruimer aanbod van woonzorg en dienstverlening en één dienstencentrum ontwikkelen.

Quics levert in samenwerking met Installateur Peters St. Janshof Didam de bekabeling en de datakasten voor de koppeling van het uit vier gebouwen bestaande complex. Als laatste wordt het gezondheids centrum gebouwd. Oplevering eerste fase eind 2006. In totaal worden er +/- 800 Categorie 6 outlets geïnstalleerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Quality Indoor Cabling Systems
Contactpersoon: Eric Jansen
Energieweg 19
3281 NH Numansdorp
Tel: +31 186 65 95 20
Fax: +31 186 65 95 21
Email: info@quics.nlTerug naar Projectoverzicht

Meulenvelden Didam